Over ons

Solarpark Security is specialist in veiligheidsdiensten speciaal voor zonne- en windmolenparken. Wij zetten onze specialisten in voor eenmalige werkzaamheden en langdurige projecten. Vanuit Hoogeveen zijn onze professionals werkzaam op projecten in heel Nederland.

Over ons

Solarpark Security is specialist in veiligheidsdiensten. We zijn gevestigd in Hoogeveen en landelijk werkzaam.
Onze missie? Het ontzorgen van onze opdrachtgever op het gebied van veiligheid. We zeggen niet voor niets: #AlsHetVeiligMoetZijn.

Solarpark Security maakt onderdeel uit van
ADD Safety & Security; specialist in veiligheidsdiensten.

Onze missie? Het ontzorgen van onze opdrachtgever op het gebied van veiligheid. We zeggen niet voor niets: #AlsHetVeiligMoetZijn.

Kijk voor meer informatie over onze diensten op onze website.

Solarpark Security: we zijn een proactieve organisatie met dito werkwijze. We hebben echt ‘Hart voor Veiligheid’.

Solarpark Security kent een platte organisatiestructuur; onze communicatie verloopt daardoor soepel en snel. Voor onze opdrachtgevers stellen we een vaste contactpersoon aan. We zullen er alles aan doen jou als opdrachtgever te ontzorgen, te adviseren en je te begeleiden bij de uitvoering.

Zowel ons management als onze medewerkers op de werkvloer zijn goed getrainde en ervaren professionals. Het staat buiten kijf dat de Solarpark Security-medewerkers, zonder uitzondering, in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en certificaten. Daar kun en mag je op vertrouwen!

We zijn een erkend leerbedrijf en aangesloten bij de brancheorganisaties.

Ons werk in beeld

Contact